Párty slimák s bylinkovým maslom

V Poľsku je zvykom privítať hostí chlebom a soľou. Čo tak čerstvo upečený chlieb s veľkým množstvom cesnakovo-bylinkového masla, ktorého vôňa sa k vašim hosťom dostane ešte skôr, ako sa postavia do vašich dverí.

Príprava: 1h 40 min

Jednoduché

Párty slimák s bylinkovým maslom

Príprava: 1h 40 min

Jednoduché

Ingrediencie:

  • 100 g vody
  • 6 g provensálskych byliniek
  • 20 g cesnaku
  • 12 g soli
  • 150 g extra masla
  • 25 g pekárskeho droždia
  • 160 g mlieka 2%
  • 30 g olivového oleja
  • 25 g lísty petržlena
  • 500 g pšeničnej múky 450

Spôsob prípravy:

  1. Pridajte 100 g vody, 160 g mlieka, 25 g droždia a 30 g oleja do nádoby a miešajte 2 minúty pri teplote 40 stupňov na rýchlosťou 3 otáčky.

Stiahnite si aplikáciu Philipiak Home, kde objavíte všetky recepty na Cookover

Ako to spraviť?

  • Naskenujte QR kód
  • Stiahnite si aplikáciu do svojho telefónu
  • Zaregistrujte sa v aplikácii Philipiak Home a využívajte plný obsah receptov na Cookover