Grilovaný pstruh s hráškovým pyré

Grilovaný pstruh s hráškovým pyré je zdravý a chutný pokrm, ktorý ponúka kombináciu šťavnatej ryby a sviežeho hrášku.

Príprava:

Jednoduché

Grilovaný pstruh s hráškovým pyré

Príprava:

Jednoduché

Ingrediencie:

  • 2 g čierneho korenia
  • 200 g citróna
  • 18 g soli
  • 160 g extra masla
  • 1000 g zeleného hrášku
  • 30 g olivového oleja
  • 800 g čerstvého pstruha dúhového

Spôsob prípravy:

  1. Na rozohriatu panvicu so stredným stupňom ohrevu pridajte 30g olivového oleja a grilujte filety pstruha, najprv zo strany kože. Po pár minútach ho otočte a dokončite tepelnú úpravu z druhej strany, aby bola ryba prepečená, ale stále šťavnatá.

Stiahnite si aplikáciu Philipiak Home, kde objavíte všetky recepty na Cookover

Ako to spraviť?

  • Naskenujte QR kód
  • Stiahnite si aplikáciu do svojho telefónu
  • Zaregistrujte sa v aplikácii Philipiak Home a využívajte plný obsah receptov na Cookover