Pečená kačica s jablkami

Táto klasika poľskej kuchyne sa hodí na rodinné oslavy, sviatky aj nedeľné večere. Pečená kačica má chrumkavú kožu, šťavnaté mäso a vôňu zrelých jabĺk.

Príprava: 12h

Jednoduché

Pečená kačica s jablkami

Príprava: 12h

Jednoduché

Ingrediencie:

  • 1 g čierneho korenia
  • 8 g sušenej majoránky
  • 40 g cesnaku
  • 300 g jabĺk
  • 20 g soli
  • 200 g bieleho suchého vína
  • 2000 g celej kačky

Spôsob prípravy:

  1. Na veko nádoby položte misku a odvážte v nej približne 2000 gramov kačice. Misku odložte nabok.

Stiahnite si aplikáciu Philipiak Home, kde objavíte všetky recepty na Cookover

Ako to spraviť?

  • Naskenujte QR kód
  • Stiahnite si aplikáciu do svojho telefónu
  • Zaregistrujte sa v aplikácii Philipiak Home a využívajte plný obsah receptov na Cookover