Pirohy s husou

Lahodné a jemné pirohy naplnené až po okraj šťavnatým mäskom z husacích pŕs, doslova sa rozplývajú v ústach. Skvele sa budú hodiť na špeciálne príležitosti, ale aj keď chcete osláviť spoločné chvíle pri rodinnom stole.

Príprava: 1h 20 min

Stredne náročné

Pirohy s husou

Príprava: 1h 20 min

Stredne náročné

Ingrediencie:

  • 300 g vody
  • 1 g sušenej majoránky
  • 100 g cibule
  • 10 g cesnaku
  • 9 g soli
  • 30 g extra masla
  • 60 g celých slepačích vajec
  • 700 g pšeničnej múky, typ 550
  • 500 g husacích pŕs s kožou

Spôsob prípravy:

  1. 2 filety husacích pŕs zbavte kože (asi 500 gramov), kožu nakrájajte na malé kocky a opečte na panvici na strednom ohni. Mäso zbavte blany a nakrájajte na 1 cm kocky.

Stiahnite si aplikáciu Philipiak Home, kde objavíte všetky recepty na Cookover

Ako to spraviť?

  • Naskenujte QR kód
  • Stiahnite si aplikáciu do svojho telefónu
  • Zaregistrujte sa v aplikácii Philipiak Home a využívajte plný obsah receptov na Cookover