Špenátové rezne s morčacím mäsom

Špenátové rezne s morčacím mäsom sú lahodnou a zdravou alternatívou tradičných mäsových rezňov. Kombinácia čerstvého špenátu s chutným morčacím mäsom vytvára kvalitné a výživné jedlo. Tieto rezne sa ľahko pripravujú a sú ideálne ako hlavný chod alebo doplnok k šalátom.

Príprava: 50 min

Stredne náročné

Špenátové rezne s morčacím mäsom

Príprava: 50 min

Stredne náročné

Ingrediencie:

  • 60 g syra grano podano
  • 300 g morčacieho filé
  • 50 g cibule
  • 10 g cesnaku
  • 3 g soli
  • 50 g strúhanky
  • 120 g celých slepačích vajec
  • 20 g mlieka 2%
  • 120 g špenátu
  • 30 g repkového oleja

Spôsob prípravy:

  1. V miske rozšľahajte vidličkou 1 vajce s 2 lyžicami mlieka. Odložte bokom.

Stiahnite si aplikáciu Philipiak Home, kde objavíte všetky recepty na Cookover

Ako to spraviť?

  • Naskenujte QR kód
  • Stiahnite si aplikáciu do svojho telefónu
  • Zaregistrujte sa v aplikácii Philipiak Home a využívajte plný obsah receptov na Cookover