Piškóta na koláč

Tento recept je základná verzia, môžete si ho obohatiť o svoju obľúbenú príchuť alebo urobiť čokoládovú verziu nahradením časti múky kakaom. Tento pomer vám umožňuje pripraviť piškótový koláč v plnej veľkosti. Ideálne na vrstvenie s krémom.

Príprava: 1h 5 min

Stredne náročné

Piškóta na koláč

Príprava: 1h 5 min

Stredne náročné

Ingrediencie:

  • 180 g pšeničnej múky
  • 200 g cukru
  • 1 g soli
  • 420 g celých slepačích vajec
  • 40 g zemiakového škrobu

Spôsob prípravy:

  1. Oddeľte bielka od žĺtkov (žĺtky si odložte). Na čepeľ položte metličku. Bielky šľahajte so soľou do peny 3 minúty pri rýchlosti 6.

Stiahnite si aplikáciu Philipiak Home, kde objavíte všetky recepty na Cookover

Ako to spraviť?

  • Naskenujte QR kód
  • Stiahnite si aplikáciu do svojho telefónu
  • Zaregistrujte sa v aplikácii Philipiak Home a využívajte plný obsah receptov na Cookover