Maslo

Maslo pripravené v Cookover je skvelé pre vytváranie rôznych chuťových variantov . Môžete ho napríklad zmiešať s kvalitnými zelenými olivami na hladkú nátierku a natrieť na opečený chlieb. Takýmto chlebíkom potešíte aj tých najnáročnejších hostí na rodinnej oslave.

Príprava: 12 min

Jednoduché

Maslo

Príprava: 12 min

Jednoduché

Ingrediencie:

  • 600 g smotany 30 % tuku

Spôsob prípravy:

  1. Otvorte nádobu. Vložte metličku. Pridajte 600 gramov smotany so 30% tukom.
  2. Šľahajte pri rýchlosti 6, kým nezačujete zmenu zvuku našľahanej hmoty.
  3. Keď sa tuk oddelí, sceďte ho z cmaru a prepláchnite v studenej vode. Potom stlačte a vytvarujte do kociek.