Maslo
Maslo pripravené v Cookover je skvelé pre vytváranie rôznych chuťových variantov . Môžete ho napríklad zmiešať s kvalitnými zelenými olivami na hladkú nátierku a natrieť na opečený chlieb. Takýmto chlebíkom potešíte aj tých najnáročnejších hostí na rodinnej oslave.
Príprava: 12 min
Jednoduché
![Maslo](https://euimagesd2h2yqnfpu4gl5.cdn5th.com/smart/user_res/bay1681287851053AAka/content/16851000930b338da5eb5.jpg)
Príprava: 12 min
Jednoduché
Ingrediencie:
- 600 g smotany 30 % tuku
Spôsob prípravy:
- Otvorte nádobu. Vložte metličku. Pridajte 600 gramov smotany so 30% tukom.
- Šľahajte pri rýchlosti 6, kým nezačujete zmenu zvuku našľahanej hmoty.
- Keď sa tuk oddelí, sceďte ho z cmaru a prepláchnite v studenej vode. Potom stlačte a vytvarujte do kociek.