Gruzínsky chlieb (khachapuri) s mäsom

Gruzínska kuchyňa je známa svojím nezvyčajným pečivom. Tento druh chleba s bohatou mäsovou náplňou môžete pripraviť v rúre a dokonca ho podávať aj ako hlavný chod.

Príprava: 4h

Stredne náročné

Gruzínsky chlieb  (khachapuri) s mäsom

Príprava: 4h

Stredne náročné

Ingrediencie:

  • 610 g vody
  • 40 g koriandrových lístkov
  • 15 g droždia
  • 1 g mletej škorice
  • 6 g rasce
  • 2 g pálivej papriky v prášku
  • 700 g mletého hovädzieho a bravčového mäsa
  • 1 g bylinkového korenia
  • 4 g medvedieho cesnaku
  • 4 g údenej papriky
  • 12 g cesnaku
  • 21 g soli
  • 45 g extra masla
  • 750 g pšeničnej múky 450

Spôsob prípravy:

  1. Do nádoby pridajte vodu, kvások, maslo a múku. Cesto mieste 4 minúty pri rýchlosti 10 na spätnom chode.

Stiahnite si aplikáciu Philipiak Home, kde objavíte všetky recepty na Cookover

Ako to spraviť?

  • Naskenujte QR kód
  • Stiahnite si aplikáciu do svojho telefónu
  • Zaregistrujte sa v aplikácii Philipiak Home a využívajte plný obsah receptov na Cookover