Lenivé rezance

Klasika poľskej kuchyne, jednoduché tvarohové rezance, zvyčajne podávané so strúhankou opraženou na masle, kyslej smotane alebo škorici.

Príprava: 15 min

Jednoduché

Lenivé rezance

Príprava: 15 min

Jednoduché

Ingrediencie:

  • 500 g tvarohu
  • 20 g strúhanky
  • 4 g soli
  • 50 g extra masla
  • 60 g celých slepačích vajec
  • 200 g pšeničnej múky, typ 550

Spôsob prípravy:

  1. Vo veľkom hrnci uvarte vodu s lyžičkou soli.

Stiahnite si aplikáciu Philipiak Home, kde objavíte všetky recepty na Cookover

Ako to spraviť?

  • Naskenujte QR kód
  • Stiahnite si aplikáciu do svojho telefónu
  • Zaregistrujte sa v aplikácii Philipiak Home a využívajte plný obsah receptov na Cookover