

Radoslav Jurák
Radoslav Jurák pôsobil ako kuchár v Nemecku, Taliansku a Rakúsku, kde získal bohaté skúsenosti v molekulárnej gastronómii, kváskovaní, fermentácii a cukrárskom umení. Po návrate na Slovensko viedol eventy na zámku Šimák a pôsobil vo funkcii chef de partie v reštaurácii Pálffy pod vedením Martina Nováka. Neskôr sa stal šéfkuchárom v SOGU a dnes ako executive chef zastrešuje viacero prevádzok vrátane Perk Bistro v Trnave. Jeho vášeň pre inovatívnu kuchyňu spája medzinárodné skúsenosti s dôrazom na lokálne chute.
Cookover v mojej ponuke
- Stlačte na banner nižšie a získajte dosku pod cookover + kefku na umývanie s nádobkou k objednávke cookoveru zdarma.
Zľavový kód:
Nezabudnite v košíku aplikovať zlavový kód JURAK a získajte dodatočnú zľavu 59 €.